Strandfotboll - 36 minuters spel 23
Related Teams
BSC Pro-Fart Glowno strand U21

Results

Strandfotboll - 36 minuters spel 12/15 10:24 - BSC Pro-Fart Glowno Beach v Termy Poddebice strand W 10-4
Strandfotboll - 36 minuters spel 12/15 07:02 - UKS Milenium Gliwice Beach U21 v BSC Pro-Fart Glowno Beach D 5-5
Strandfotboll - 36 minuters spel 12/14 11:58 - Boca Gdansk strand v BSC Pro-Fart Glowno Beach D 7-7
Strandfotboll - 36 minuters spel 12/14 08:52 - BSC Pro-Fart Glowno Beach v Silesia C10 Zgierz Beach L 1-5
Strandfotboll - 36 minuters spel 08/03 15:00 - BSCC Lodz Beach v BSC Pro-Fart Glowno Beach L 7-5
Strandfotboll - 36 minuters spel 08/03 07:25 - BSC Pro-Fart Glowno Beach v Hemako Sztutowo strand W 7-2
Strandfotboll - 36 minuters spel 08/02 14:53 - BSC Pro-Fart Glowno Beach v Boca Gdansk strand D 6-6
Strandfotboll - 36 minuters spel 08/02 11:34 - BSC Pro-Fart Glowno Beach v Slupsk Adkonis Beach L 2-8
Strandfotboll - 36 minuters spel 06/30 09:05 - Red Devils Chojnice Beach v BSC Pro-Fart Glowno Beach W 2-5
Strandfotboll - 36 minuters spel 06/29 14:56 - Silesia C10 Zgierz Beach v BSC Pro-Fart Glowno Beach L 9-4
Strandfotboll - 36 minuters spel 06/28 16:10 - Slupsk Adkonis Beach v BSC Pro-Fart Glowno Beach L 5-3
Strandfotboll - 36 minuters spel 06/28 10:04 - Sosnica Gliwice strand v BSC Pro-Fart Glowno Beach W 1-6

Failed to score 0 0 0
BSC Pro-Fart Glowno Beach är ett professionellt fotbollslag från den fiktiva staden Glowno Beach. Laget är känt för sina fartfyllda och underhållande matcher, där de ofta använder sina unika färdigheter för att överlista motståndarna.

Ledaren för laget är den karismatiske kaptenen "Farty" Forsberg, en skicklig anfallare som är känd för sina kraftfulla skott och sin förmåga att göra mål från de mest oväntade positionerna.

BSCs mittfält består av den tekniskt skicklige mittfältaren "Magoo" Magnusson, en passningsspelare som kan diktera spelets tempo och skapa målchanser för sina lagkamrater.

I försvaret har BSC den solide mittbacken "Stinky" Svensson, en orubblig försvarare som är svår att passera och alltid redo att rensa undan bollen.

Med sin unika kombination av fart, skicklighet och beslutsamhet är BSC Pro-Fart Glowno Beach ett lag som alltid är redo att underhålla och överraska sina motståndare.