B-BNXTNETHM

**B-BNXTNETHM – en grænseoverskridende basketballturnering**

B-BNXTNETHM er en ny, banebrydende basketballturnering, som samler hold fra Belgien, Holland og Tyskland. Turneringen er designet til at give holdene på højeste niveau i disse lande en platform, hvor de kan konkurrere mod hinanden på et endnu højere niveau.

B-BNXTNETHM erstatter de eksisterende nationale ligaer i Belgien og Holland og vil også inkludere to tyske hold. Dette skaber en liga med 16 hold, som vil spille en regelmæssig sæson efterfulgt af slutspil.

Turneringen vil blive transmitteret på tværs af alle tre lande, hvilket giver holdene og spillerne en større rækkevidde og eksponering. Dette vil hjælpe med at øge interessen for basketball i regionen og give spillerne en mulighed for at vise deres talent frem på en større scene.

B-BNXTNETHM er ikke kun en basketballturnering. Det er også et symbol på samarbejde og enhed mellem Belgien, Holland og Tyskland. Turneringen vil bidrage til at nedbryde grænser og bringe folk sammen gennem deres fælles kærlighed til sporten.

Så vær med, når B-BNXTNETHM indledes i efteråret 2023. Oplev spændende basketball på højeste niveau, mens vi skriver historie sammen!